OPLEV STILHEDEN

The Box

Stilhed

ALENE... MEN STADIG SAMMEN

Vi har alle brug for steder på arbejdspladsen, hvor vi fra tid til anden kan være alene og øge effektiviteten, uden vi derved mister den unikke energi, enhver arbejdsplads indeholder. En telefonbox til det åbne kontorlandskab er dog ikke just en ny ting. For ja, der findes efterhånden et væld af dem, med stort set samme specs. Så hvorfor vælge en box fra Combiwall?

Eftersom vi ikke “bare” er et box-firma, har vi tanke på helheden, når det kommer til de omgivelser boxen skal stå i. Alt for ofte virker en box som en installation, der råber på opmærksomhed, fremfor at blende ind i det travle arbejdsliv og de trygge rammer. Vi ønsker at skabe rum, og vi ønsker at give en oplevelse af en box, der kan passe ind stort set alle steder – uanset den eksisterende indretning.

Netop derfor er der 3 sider af glas i vores boks – så der skabes luft og lethed i udtrykket. Også selvom en boks optager en god del plads. Med sit lette udtryk og ”åbne” rammer skaber vores box et sted, hvor man både kan føle sig alene og uforstyrret – og samtidig være sammen med andre.

Specs

EN BOX UDOVER DET SÆDVANLIGE

Den lydtætte telefonboks fra Combiwall er designet med samme finesse og kvalitet, som du også finder i andre Combiwall-produkter.

Alle boksens aspekter er udviklet til at være yderst funktionelle og behagelige. Ventilation, akustik, møblering, elektronik og muligheden for individuel tilpasning sikrer de bedst mulige forhold til online-møde eller telefonopkald.

Med sine glasvægge bringer CW-boksen en let og luftig følelse til kontorlokalet – trods sin størrelse. Den vil derfor ofte virke langt mere inkorporeret i sin omgivelserne modsat mange af konkurrenterne på markedet.

CW-boksen er designet og produceret i Danmark (ligesom resten af ​​Combiwalls produktsortiment). Og som alle andre CW-produkter er denne også flytbart, hvilket gør den i stand til at opfylde dine behov og ønsker også i fremtiden, når de ændrer sig, eller du flytter.

Mål – outside

H: 2300mm, B: 1050mm, D: 1050mm

Mål – inside

H: 2100mm, B: 950mm, D: 950mm

Hylde

B: 800mm, D: 250mm, T: 2mm

Elektronik

1 x USB, 1 x 220V stik

Glas

Dør: 40DB lydglass
Box glassider: 40DB lydglass

Bagvæg

Akustisk panel fra Woodupp

Tilpasning

Special tilpasset lyskilde,
Lydsvag ventilation,
Rumsensor til automatisk lys og ventilation

Bæredygtig

Bæredygtighed er meget mere end blot produktion og genbrug, når produktet har udtjent sit formål. Det handler for os om også at kunne genaktivere og forlænge leve- og brugstiden udover det normal. Se herunder hvad der er muligt for dette CW produkt.

[RE]USE
[RE]BUILD
[RE]CYCLE
Læs mere om Konceptet RETHINKING OG BÆREDYGTIGHED HER

FLERE NYDER ALLEREDE GODT AF STILHEDEN... SAMMEN

Lyd & akustik

EN BAGVÆG MED FUNKTION

Flere elementer ved boksen kan ændres efter ønske – herunder bl.a. akustikpanelet fra WoodUpp. Udover at fungere som fantastisk lyddæmpende element, da lyden brydes af bl.a. akustikpladen bag træet, har netop træet samtidig en evne til at bringe noget organisk ind i kontormiljøet.

Eftersom vi ikke kender rummet boxen skal bruges i, kan en udskiftning af akustikpanelets træ-type være et af de elementer, der kan binde boksen endnu mere sammen med rummet. Se dine valgmulighederne herunder.

AKUSTIK – WOODUP
Rustik Eg – Grå – Sort filt
AKUSTIK – WOODUP
Rustik Eg – Brun – Sort filt
AKUSTIK – WOODUP
Rustik Eg – Natur – Sort filt
AKUSTIK – WOODUP
Rustik Eg – Sort – Sort filt
AKUSTIK – WOODUP
Rustik Eg – Lys – Grå filt
AKUSTIK – WOODUP
Rustik Valnød – Sort filt
AKUSTIK – WOODUP
Rustik Eg – Røget – Sort filt
OPLEV STILHEDEN

TAG VORES KUNDERS ORD FOR DET

Tro ikke bare på os når vi siger, den gør en forskel – lyt til en af de tilfredse kunder.

Kommunikationsbureauet Oxymoron har gennem det seneste år haft glæde af vores boks på deres unikke kontor i Pakhuset på Østerbro.

”Vores box fra Combiwall har helt sikkert gjort livet nemmere for os på kontoret. Vi er en virksomhed på vej frem, hvor der ofte kan være rift om mødelokalerne.

Der har telefonboksen ofte kommet os til gavn. Det er så nemt at sætte sig i den i stedet for at optage et helt lokale. Derfor er det også sjældent, den står tom. Derudover var det faktisk designet af boksen, der overbeviste os.

Når man kommer tæt på, er det tydligt, at den er lavet af kvalitetsmaterialer. Den passer perfekt til vores behov og klæder rent faktisk omgivelserne på vores kontor,”

PR-chef Louise Helstrup Guldager
Oxymoron.

Oplev selv, hvad Louise taler om.