Skip to main content
Rum i rummet

The Room

CUSTOM MADE

SIT HELT EGET UDTRYK

Nok kan en væg fra Combiwall, bygges om og sågar flyttes til en helt ny lokation, hvis det ønskes. Men nogle gange er behovet et andet end en decideret ombygning tillader. Andre gange skal det åbne kontorlandskab bevares, men rammerne være tydeligere i forhold til hvad der begynder og slutter hvor. Det er derfor vi har udviklet vores rum i rummet: The room.

Med denne får I ikke kun de fordele og kombinationsmuligheder en CW-væg tilbyder, I får samtidig et rum det er skræddersyet til det behov I har.

Bæredygtig

Bæredygtighed er meget mere end blot produktion og genbrug, når produktet har udtjent sit formål. Det handler for os om også at kunne genaktivere og forlænge leve- og brugstiden udover det normal. Se herunder hvad der er muligt for dette CW produkt.

[RE]USE
[RE]BUILD
[RE]CYCLE
Læs mere om Konceptet RETHINKING OG BÆREDYGTIGHED HER
3D EKSEMPLER

UENDELIGE MULIGHEDER

Ligesom med vores væg er mulighederne for indretning uendelige når det kommer til The Room. I bestemmer selv størrelse, udtryk og indretning. Det er i sandhed custom made.

Herunder kan I se 3D eksempler på to forskellige rum. Klik på linket for selv at ændre perspektiv på eksemplet.

På den nye side med 3D modellen kan du zoome med musens rullehjul (eller to fingre på trackpad) og bevæge modellen ved at klikke og hold en knap nede på musen men du bevæger den op/ned – højre/venstre.

NB: Hvis du ikke får mulighed for at se 3D modellen ved tryk på knappen, kan du med fordel prøve igen i et “incognito” browservindue.