Skip to main content
LUK HELT AF

The Door

HÅRFIN BALANCE

ELEGANT INTEGRERET

Døre fra Combiwall er designet i et slankt og sammenhængende look, der matcher de øvrige elementer i jeres samlede vægløsning. Dørkarme ikke fylder mere end 6mm (dørkarm + profil = 28mm i alt). Alt sammen noget der er med til at give døren et eksklusivt og tidløst design, der sætter et elegant præg på det rum døren er skabt til at passe ind i.

Døre kan leveres i variable højder – op til 2,5m – og alle komponenter (så som dørhåndtag, låsekasser, hængsler, drop downlister osv.) er naturligvis indfarvet (som standard i sort eller natur), for at døren fremstår som én enhed. Modsat standarden i markedet har vi altid 4 hængsler på vores døre for at sikre et stabilt og solidt produkt/funktion. Døre fra Combiwall også leveres som teknikdør med pumpe, med låseblik og med elektronisk låsesystem.

DØRMÅL

Som standard leveres en dør fra Combiwall i målene: 900 x 2100 cm (hulmål)

Hvis en bredere dør ønskes, kan den produceres op til 100 cm i bredden. I så fald vil højden max kunne være 2100 cm

Hvis en højere dør ønskes, kan den produceres op i 2500 cm højde. I så fald er max bredden 900 cm

Lyd & akustik

ET ELEGANT OG INTEGRERET DESIGNELEMENT

Ligesom vi kun bruger de bedste rå-varer i produktionen af et Combiwall produkt, søger vi på samme vis de bedste materialer, når eksterne elementer skal supplere vores produkter. Dette gør sig i forhold til døre gældende, når det kommer til håndtag og låsekasser.

Her har det fra dag 1 været vigtigt ikke blot at finde et produkt der følger vores designstil, så elementerne passer sammen, men samtidig også at vi gør det med bæredygtighed for øje. Dette både i forhold til produktionen af disse og samtidig også i forhold til kvaliteten, så det er langtidsholdbare løsninger, vi sender på markedet. Det er kombinationen af disse to elementer der er afgørende for vores valg.

Alle døre fra Combiwall leveres derfor med håndtag og låsekasser fra FSB. Herunder kan I se modellen vi standard leverer med vores døre. Denne kan naturligvis ændres, hvis det ønskes.

Dark Black
Sortiment
Natural Alu
Sortiment
Dark Bronze
Bestilling
White
Bestilling