Skip to main content
Brug flexibiliteten

The Slider

FLYTBAR

OPDEL OG BEHERSK RUMMET

Nok kan en væg fra Combiwall, bygges om og sågar flyttes til en helt ny lokation, hvis det ønskes. Men nogle gange er behovet for ændringer i kontorlandskabet større (og skal ske hurtigere og oftere) end en decideret ombygning tillader. Andre gange skal det åbne kontorlandskab bevares, men rammerne være tydeligere i forhold til hvad der begynder og slutter hvor. Det er derfor vi har udviklet vores flytbare væg: The slider.

Med denne får I ikke kun de fordele og kombinationsmuligheder en CW-væg tilbyder, I får samtidig et møbel det kan forandre og ændre rummets udtryk og funktionalitet – alt efter hvordan det benyttes i indretningen.

Bæredygtig

Bæredygtighed er meget mere end blot produktion og genbrug, når produktet har udtjent sit formål. Det handler for os om også at kunne genaktivere og forlænge leve- og brugstiden udover det normal. Se herunder hvad der er muligt for dette CW produkt.

[RE]USE
[RE]BUILD
[RE]CYCLE
Læs mere om Konceptet RETHINKING OG BÆREDYGTIGHED HER
Farver og Størrelser

EFTER BEHAG OG BEHOV

Den flytbare væg findes i 2 farver/nuancer (sort og natur) og i 3 bredder. Væggens to sider kan være forskellige i udtryk og indhold, hvilket kan være gavnligt, hvis den skal benyttes som mere permanent afskiller i et åbent kontorlandskab.

MÅL

B: 1200 mm, H: 2000 mm, D: 200 mm (uden hjul)

MÅL

B: 1600 mm, H: 2000 mm, D: 200 mm (uden hjul)

MÅL

B: 2000 mm, H: 2000 mm, D: 200 mm (uden hjul)

INDHOLD

UENDELIGE KOMBINATIONER

Det kan lyder som en kliche, men det er faktisk fantasien der sætter grænsen – sålænge det valgte indhold i væggen overholder max dybden.

Herunder kan I se nogle af de elementer, I kunne overveje, når I kombinerer jeres unikke flytbare væg. Dette er blot til inspiration og vejledende og derfor ikke konkret de materialer der kan/skal vælges.

WOODUPP ELLER LIGN.
SMART TV/SKÆRM
MDF MED KVADRAT STOF
WHITEBOARD
BØJLESTANG
HYLDER EKSTERN
HYLDER INTERN
TRÆ-LISTE