Skip to main content
Skab rummet

The Wall

Bæredygtig Kombination

ÉT PROFIL - ET UTAL AF MULIGHEDER

Tillad os at vende det hele lidt på hovedet med The Wall. Hos Combiwall er væggen præcis det, du gør den til. Vi mener ikke det er optimalt for hverken os eller jer, at definere 4-5 produktlinjer, I så kan (eller er nødt til at) vælge mellem. Vores udviklingsfilosofi er derimod, at det må være jeres behov og ønsker, der skal definere, skabe og udforme væggen.

Kernen i Combiwall

Præcis derfor er kernen i alle vores produkter det unikke CW-profil. Profilets opbygning og samling gør at kombinationsmulighederne er utallige. Hovedprofilet kan favne langt de fleste udfordringer og ønsker, der opstår, hvorfor vægge fra Combiwall kan bruges i langt større udstrækning i en stor entreprise, end det ellers normalt er tilfældet. Vel at mærke med ét og samme produkt/profil.  Altsammen noget der også skaber en større ensartethed i projektet

Herunder kan I læse mere om, alle de muligheder I har, når I arbejder med vægge fra Combiwall. Vægge der altid senere kan ombygges eller udbygges, hvis behovet ændre sig.

Bæredygtig

Bæredygtighed er meget mere end blot produktion og genbrug, når produktet har udtjent sit formål. Det handler for os om også at kunne genaktivere og forlænge leve- og brugstiden udover det normal. Se herunder hvad der er muligt for dette CW produkt.

[RE]USE
[RE]BUILD
[RE]CYCLE
Læs mere om Konceptet RETHINKING OG BÆREDYGTIGHED HER
Combiwall profil i snit
Spor

Sporet i profilet er både af visuel betydning – for at lette udtrykket af væggen – og af funktionel karakter til eksempelvis fæstning af træ-profil

Patenteret lukning

Både i forhold til hurtigere montering og senere ændring af væggen, er vores patenterede lukning af stor betydning, når det kommer til at kunne ændre væggen let og hurtigt.

Dobbeltvæg

Benytter I profilets mulighed for at favne to forskellige elementer på hver side af væggen, kan andre glaslister end de normale give profilet mulighed for at favne dette indhold.

Single væg

Centrer glasset i profilet og få den klassiske fuldglasvæg fra Combiwall

Single væg

DEN KLASSISKE FULDGLASVÆG

Den simple, elegante og stilrene glasvæg er en klassiker og en vægtype mange af vores kunder hælder til – i hvert tilfælde til en start. CW-profilets design giver, modsat visse andre lignede glasvægge, en helt anden stabilitet i opbygningen af væggen – noget mange kunder kommenterer, der hvor væggen for alvor kommer til sin ret – i den daglige brug.

Samme kerne

Da alle vægge fra Combiwall benytter det alsidige CW-profil som kerne, er den initiale opbygningen af væggen ikke bare let for montøren, men giver samtidig mulighed for sidenhen at ændre og udbygge – uden at skulle starte forfra.  Det er her bæredygtigheden i et Combiwall produkt for alvor viser sig.

Væggen er naturligvis i sit udgangspunkt en lydglasvæg, og profilets unikke opbygning skaber en fortræffelig lydtæthed.

Dobbeltvæg

DOBBELT OP PÅ MULIGHEDERNE

CW-profilet kan så meget mere end “blot” forankre lydglas på smukkest vis i en fuldglasvæg. Når først dette går op for en, åbner der sig et væld af muligheder. Både i forhold til det mere praktiske, som f.eks. at indbygge akustikplader direkte i glasvæggen, det funktionelle, når et whiteboard eller TV skal integreres i møderummets vægge, eller det rent visuelle, når felter i væggen gives et særpræg, der binder væggen endnu mere sammen med resten af rummet.

Kun dybden af de to elementer som dobbeltvæggen består af, er reelt begrænsningen I initialt skal forholde jer til. Sammen skaber vi løsningen der favner jeres ønsker.

Sprosset væg

OPDELT OPMÆRKSOMHED

Mange forbinder nok den sprossede glasvæg med den klassiske New York’er-væg, der i sit udtryk på en gang er både rå og samtidig også stilrent og enkel. Desværre har langt de fleste New York’er-glasvægge den ulempe, at de (pga. deres stålkonstruktion) lydmæssigt lader meget tilbage at ønske. Sådan forholder det sig heldigvis ikke med sprossede vægge fra Combiwall.

Fleksible inddelinger

CW-profilets evne til at virke på flere ledder, samt muligheden for præcis at flytte sprosserne til de højder og afstande der ønskes – alt efter projektet udtryk, giver muligheden for at skabe de sprosser der passer projektet bedst. Endelig begrænser en sprosset væg fra Combiwall sig ikke til glas, hvorfor I også kan gøre brug af dobbeltvæg-funktionen og lade visse felter udfylde med andre materialer.

Alu x træ væg

ET ORGANISK UDTRYK

Både når det gælder en allerede eksisterende, eller en helt ny CW væg, kan I videreudvikle udtrykket med en træ-front. Sporet i CW-profilet er således ikke kun til pynt, og skabt for at give et luftigt udtryk til væggen – det har også flere funktionelle anvendelsesmuligheder.

Lige så klassisk og minimalistisk væggen tager sig ud i rene alu-profiler, lige så levende og organisk bliver væggen når den tilføjes en træ-front. Her kan I selv bestemmer indfarvningen af træ-fronten alt efter profilfarve og/eller andre elementer i den øvrige indretning af rummet.

Men intet er for evigt – heller ikke smag – så ønsker I senere en anden farve træ, kan andre lister sættes på, eller helt tages af, hvis tiden er, til de rene elegante alu-profiler igen.

Vægfarver

NUANCER MED DYBDE

En væg fra Combiwall kan fåes i et væld af nuancer, og da langt de fleste af disse opnås via anodisering af aluminiumet, vil farverne optræde langt dybere og mere mere karakter, end I ser det ved rene malede profiler.

Herunder ser I de nuancer vi lige nu kan levere, nogle er i sortiment men kort leveringstid, mens andre kræver bestilling. Kontakt os ved spørgmål om leveringstider.

BS4 – Black
Sortiment
N1 – Natur
Sortiment
N1-5 – Blank
Bestilling
W1-9016 – White
Bestilling
D2 – Desert
Bestilling
C1 – Corten
Bestilling
B3 – Bronze
Bestilling
Lyd

CERTIFICERET LYDTESTET

Standardvæg // 40 db lydgals
Vores standardvæg leverer som minimum 37 db lyddæmpning.

Mødevæg// 42 db lydglas
En væg til møderum kan leveres med 38 db lyddæmpning.

Væg til-/afslutninger

SAMLET TILSLUTNING

Uanset om det gælder et glashjørne, en tilstødning af en væg op mod en anden, eller forskellige måder Combiwall væggen skal møde de eksisterende vægge på, har vi naturligvis en løsning – altsammen indbygget i det fleksible profil.

Se herunder nogle af de standard tilslutninger vi tilbyder – og har I andet i tankerne, skaber vi gerne skræddersyede løsninger sammen.

Dør

ELEGANT INTEGRERET

Døre fra Combiwall er designet i et slankt og sammenhængende look, der matcher de øvrige elementer i jeres samlede vægløsning. Dørkarme ikke fylder mere end 6mm (dørkarm + profil = 28mm i alt). Alt sammen noget der er med til at give døren et eksklusivt og tidløst design, der sætter et elegant præg på det rum døren er skabt til at passe ind i.

Døre kan leveres i variable højder – op til 2,5m – og alle komponenter (så som dørhåndtag, låsekasser, hængsler, drop downlister osv.) er naturligvis indfarvet (som standard i sort eller natur), for at døren fremstår som én enhed. Modsat standarden i markedet har vi altid 4 hængsler på vores døre for at sikre et stabilt og solidt produkt/funktion. Døre fra Combiwall også leveres som teknikdør med pumpe, med låseblik og med elektronisk låsesystem.